Steroizii.com - Magazin de steroizi

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Aveţi întrebări?

Ajutor Online

Cautare AWB

TESTOSTERON ENANTHATE IRAN

TESTOSTERON ENANTHATE IRAN

15,00 Lei TVA inclus

Disponibilitate:

96 produse în stoc

Testosteron enantat Iran 1 ml /250 mg

Mai multe detalii

Aveţi întrebări?


Testosteronul enantat este steroidul european ce corespundetestosteronului cipionat in SUA.
Este un steroid injectabil sub forma de solutie uleioasa, conceput sa elibereze testosteronul lent. Are un efect indelungat, durata de actiune fiind de 2-3 saptamani. In medicina este cel mai prescris medicament pe baza de testosteron.
Tetsosteronul este un hormon puternic .  De aceea nu este un steroid care sa fie folosit atunci cand se doreste definirea sau inainte de concursuri. . De aceea  se recomanda adaugarea de Nolvadex si/sau Proviron in timpul ciclului.. Se crede ca folosirea anti-estrogenilor in timpul unui ciclu care urmareste acumularea de cat mai multa masa, poate incetini acest proces. De aceea acestia se vor adauga doar daca se considera ca este neaparata nevoie.


Doza tipica este de 250 mg-750 mg pe saptamana. Peste aceste doze efectele estrogenice vor fii mult mai pronuntate, necompensand cu castigurile de masa. Se mai pot adauga ciclului steroizi ca Anapolon 50 sauDianabol care vor duce la castiguri uriase. Pentru cei care doresc sa ramana mai aproape de definire se recomanda utilizarea Deca-durabolinului sau Equipoise.

Coş  

(gol)

Produse noi

No new products at this time